søndag den 16. april 2017

En bedre fotograf

Enkel Retningslinjer At Følge, Når Det Kommer Til At Tage Billeder

Har du en interesse i at blive en bedre fotograf, men ved ikke, hvad de skulle gøre der? Føler du dig usikker på, hvordan at tage det perfekte billede, eller hvad belysning kræves for at komme i stemning til de forskellige billeder? Hvis du selv har noget erfaring under bæltet, kan du altid lære mere, og denne artikel er råd kan være ganske praktisk.

Omhyggeligt vælge, hvad du vil have i dit skød. Et godt billede er et lille vindue, der viser et bestemt aspekt af dit emne. Forsøg ikke at sætte alt ind i billedet. Hvis du forsøger at formidle et samlet indtryk af en scene, tage en serie af billeder, snarere end et enkelt fotografi med ingen reel fokus eller detaljer.

Et professionelt kamera, der er af professionelle billeder. Du kan overveje at tilføje et DSLR-kamera, hvis du ønsker at få optimale billeder. Dette er, hvad mange professionelle bruger, hvis du ønsker at producere lignende resultater, dette er hvad du har brug for, så godt.

Holde armene tæt til dine sider, når du holder kameraet, og placere dine hænder på hver side og i bunden af kameraet. Dette holder kameraet stille dine hænder og forhindre slørede billeder. Sætte dine hænder under kamera og objektiv, i stedet for at have dem på toppen, der forhindrer dig i at droppe dit kamera ved et uheld.

Vælg kun de bedste fotografering til at fremhæve og vise. Vis ikke alt for mange billeder og varierer præcis samme emne. Det er meget kedeligt, hvis folk søger på den samme slags billede igen og igen. Holde ting frisk og spændende ved at vise mange forskellige typer for din fotografering.

Dette er et tip, der vil hjælpe som du kan bruge i fotografering.Lære så meget som du kan om lukkeren. Dit kamera har faktisk Et, A,S og P-indstillinger. "P" er den indstilling, der betyder, program mode. Denne indstilling er fuldt automatiseret, og vil have den lukkertid og blændeværdi, der allerede er indstillet. Hvis du er uklart, hvilke indstillinger, du ønsker at anvende, "S" er et sikkert valg!

dit fotoudstyr

Altid pakke dit fotoudstyr til en tur. Glem ikke at holde i tankerne eventuelle begrænsninger, du har med hensyn til plads, og tænke over, hvad du kan bære for din tur.

Hold altid opladet batteri, før nogen særlig begivenhed, eller når du planlægger at bruge kameraet. Digitale kameraer normalt bruger ganske lidt strøm fra batteriet, normalt, når du bruger LCD-skærme, være sikker på, at dine batterier er fuldt opladet, før du er nødt til at bruge dit kamera. Du bør også medbringe ekstra kamera batterier, så du kan undgå at gå glip af et fotografi mulighed.

Du bør altid nyde fotografering! Optagelse af billeder bør give dig mulighed for at fange essensen af en mindeværdig begivenhed i dit liv, og gennemgå dem senere skal give dig en følelse af varm nostalgi. Have det sjovt, når de rent faktisk tager billeder, så kan du blive begejstret for at lære en ny færdighed.

Tage billeder af mærkelige og spændende ting, når man fotograferer på ferie. Nogle ting kan synes ubetydelige, på det tidspunkt du skyde billedet, men når du vender hjem, disse billeder vil genskabe en bestemt stemning eller hukommelse for dig.

Du er tilladt at flytte emnet med henblik på at opdage en enestående skud.

Overveje at blive medlem af en fotografering gruppe, eller hold op med at tage billeder med en fotograf, der deler dine interesser. Du kan lære en masse fra andre mennesker, men lad ikke deres måder smitter af på dine billeder. Undersøg de billeder, du tog sammen for at se, hvordan de samme objekt.

Spille rundt med alternative tilgange til udtryk, perspektiver og udtryk.

At tage bryllupsbilleder

Når du er lige begyndt at tage bryllupsbilleder, bør du tage nogle oprigtige billeder af de mindre detaljer, så prøv at fange nogle uventede skud af små detaljer, som en pose makeup sidder på en tabel eller et close-up af en blomst. Du kan endda tage nogle perler i løbet af denne proces

Hvid er den værste farve til at være iført, når de bliver fotograferet. Hvidt tøj, som du normalt får vasket ud og kedelig.

Holde øje ud for nogen former for mønstre, hvad enten de er naturlige eller kunstige, når du optager et motiv. Mønstre, der gentages gøre det mere interessant fag for fotografering. Du kan endda bruge dem til din fordel at skabe nogle interessante vinkler og baggrunde med dit emne.

Tage et minut til at stille dit fag. Hvis du bemærker, at ikke ret mange af dine fotos fra familie begivenheder, der bare ikke dreje sig så godt som du gerne vil, kan problemet være på grund af den oprigtige karakter af skud, eller du fanget mennesker som en overraskelse. Dette giver dig en bedre chance for at få et godt billede af alle.

Den menneskelige krop er lavet af foto muligheder.

Du kan ændre de forskellige lukkertid. Dette er en sportsbegivenhed. En anden metode til at tage high-motion action billeder er at bruge motion blur ved at bruge en langsommere lukkertid.Vandfald og vandløb er særligt imponerende, når der er optaget med denne særlige metode.

Du skal beskære dine billeder senere i et redigering program til at gøre dem til at se bedre. Der kan være et fantastisk skud, som sok om i det. Der er også gange, hvor billedet er perfekt, men det er lidt off-center. Du kan løse disse problemer nemt ved at beskære billedet for at gøre det endnu bedre.

Du skal tænke på at bruge en flash, hvis du tager billeder udendørs. Solen kan gøre dybe skygger og lys mønstre på dit motiv. Kig efter en fylde indstilling fra din flash til at bekæmpe denne effekt. Dette vil bidrage til at fjerne enhver dybe folder i den folder i ansigtet.

Tage tid ud til at forstå alle de forskellige funktioner, der er relateret til dit kamera.

For at blive en bedre fotograf, du har brug for at tage tid til at udvide din viden om emnet. Der er ikke sådan noget som et godt eller dårligt billede, så de bedste ting, du kan gøre, er at gå ud og begynde at tage billeder ved hjælp af de tips. Jo mere erfaring du får, jo bedre fotograf, vil du blive.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar