søndag den 16. april 2017

Bedre Billeder

At Tage Bedre Billeder Ved At Følge Disse Tips


Hjørnestenen i god fotografering er evnen til at tage, vil være dem, der omgiver din valgte emne med succes. Det er her nogle nyttige tips og tricks kan virkelig give dig en kant. Vil du forbedre kvaliteten af dine billeder, og har et bedre ry som en fotograf.Brug følgende tips, som du vil lære fra denne artikel til at gøre dine billeder skiller sig ud fra konkurrenterne, når det kommer til foto kvalitet.

Et kamera vil blive krævet, hvis du ønsker at tage professionelle billeder. Du bliver nødt til at se på køb et DSLR-kamera for at give dig de bedste billeder. Dette er kameraet, som de fleste professionelle bruger, så hvis du ønsker den bedste billeder muligt, dette er hvad du skal, så godt.

En effektiv måde at forbedre din fotografering færdigheder er at hente inspiration ved at studere det arbejde, der af andre fotografer. Hvis man ser på andre fotografers arbejde, vil du få flere ideer til, hvad du kan gøre.

Her er et godt foto tip! Lær om lukkeren. Dit kamera har faktisk En,M, M og P-indstillinger. Den "P" angiver, program mode. Denne indstilling har dit kamera bestemme din lukkertid og blænde udvælgelsesprocessen. Hvis du ikke ved, hvad du vil tage billeder af, skal du vælge P.

Prøv at eksperimentere med farver, og alle de forskellige funktioner, der findes på dit kamera. Du behøver ikke den mest interessante emne eller en genstand til at tage et fantastisk billede.En dygtig fotograf gennemsyrer hans talent og intuition i sine billeder at gøre kedelige objekter til at se spændende ud. Prøv at eksperimentere for at finde din stil.

Prøv at komme tæt som du kan, for at dit foto emne.

Når du har dine skud linet op, og det er tid til at ramme udløseren, stå stille og holde vejret. Selv den mindste bevægelse på din del, kan forårsage en ødelagt foto.sørg for at du indstiller dit kamera


Hvis du tager billeder af motiver tæt fluorescerende belysning, så sørg for at du indstiller dit kamera ' s hvidbalance-indstillingerne korrekt. Fluorescerende lys, der er kastet i blåt og grønt lys, så dit fag, kan fremstå som en køligere farvetone end du forventer," uden at skulle kompensere for de færre røde toner fra dit kamera.

Brug begrænsning for at hjælpe dig med at blive mere kreativ En måde er at begrænse dit skud for en hel dag af til emner, der afspejler et bestemt tema eller en idé.Prøv at skyde 100 forskellige billeder fra den samme udsigtspunkt eller inden for samme rum. Arbejder indenfor disse begrænsninger vil anspore dig til at tænke kreativt og tage mere eksperimenterende billeder.

Læs gennem kameraets betjeningsvejledning. Manualer er normalt tyk og akavet. De er ofte forvist til nederst i skuffen eller bare smidt væk. I stedet for at lade det samle støv, skal du bruge tid til at læse dens indhold. Du kan tage bedre billeder uden at gøre trial-and-error fejl.

Hold et vågent øje med mønstre, hvad enten de er naturlige eller kunstige, når du optager et motiv. Mønstre hjælp til at trække øjet til et foto og gøre det mere interessant fag for fotografering. Du kan endda bruge mønstre til din fordel ved at skabe forskellige vinkler og baggrunde til dit emne.

digital kamera


Selvom det er fristende at sætte dit digitale kamera på den laveste indstilling for at få flere billeder på kortet, før der for at hente dem, vide, at du skal ofre billedkvalitet, når du gør det. Den laveste indstilling bør kun bruges til billeder, der vil blive delt via en computer og ikke på tryk.

Du er nødt til at beslutte, om du ønsker at bruge højdepunkter eller skygge eksponering i billeder. Det er dog muligt at tage to billeder af dit fag, hver med forskellige eksponeringer, og bruge et program som Photoshop til at blande de to billeder til ét perfekt billede.Jo højere ISO-værdi, jo flere detaljer du kan se, hvilket vil medføre, at kvaliteten til at fremstå mere til at se kornet ud. Dette kan helt ødelægge dit billede kræver, at denne type af effekt.

Røde øjne kan helt ødelægge et fremragende billede, som kunne have ellers er gået på din væg. Undgå at dit flash for at forhindre dette, selvom, hvis du skal bruge flash, må ikke få motivet til at se ind i linsen direkte. Der er nogle kameraer til rådighed på markedet, der kommer med et rødt øje-funktion.

En grundlæggende stativ er en god investering. Selv de mindste bevægelser, er mærkbar, hvis du snapper et skud under et aktivt øjeblik eller lav hastighed skud. En billig stativ kan slippe af slør fra dine billeder. En stabil stativ, vil minimere de uventede problemer og give dine billeder fra det ordinære til det utrolige.

For at tilføje ekstra appel til foto, tilføje noget interessant i forgrunden i din landskab fotos.

Når du arbejder med objekter, der bevæger sig hurtigt, så sørg for at du har de rigtige indstillinger på dit kamera, så dine billeder ikke bare slører. Denne indstilling giver dig mulighed for at få klare billeder af hurtigt bevægende objekter.

motivet


Komme rigtig tæt på motivet af dit billede. Når du skriver dit shot, du ønsker at flytte tæt på dit motiv, eller korrekt brug af zoom-funktionen. Sørg for, at motivet fylder rammen. For meget baggrund, uanset hvor interessant, kan aflede opmærksomheden fra fokus i det billede.

Øge lukkerhastigheden, når du tager billeder ved lavt lys indstillinger. Dette vil forhindre sløring, der sker, når du tager billedet.

Du kan ændre virkningen af dit billede ved at ændre din lukkertid, for at få smarte effekter. Dette er en god indstilling til tingene som en sportsbegivenhed. Du kan også bruge en langsom lukkertid og motion blur. Vandfald og vandløb ser fænomenal, når de er fotograferet af denne særlige metode.

Undgå kameraer, der kræver lithium batterierne, hvis du planlægger at rejse med fly.Men, hvis du tager dit kamera på bord med dig, de er tilladt om bord.

Denne artikel burde have vist du, at fotografiet er en fantastisk måde at fange noget særligt, så kan du overveje det igen og igen. Det tager lektier og en smule øvelse, men du vil få bedre billeder.Ingen kommentarer:

Send en kommentar